Andy Carroll'dan Bordeaux Açıklamaları: 'Cepten Harcıyorum'

• Konbuyu başlatan StaruM
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 34
StaruM Çevrimdışı

StaruM

Süper Moderatör
Süper Moderatör
22 Eki 2023
427
Andy Carroll, futbol kariyerinin en ilginç dönemlerinden birine tanıklık ediyor. Radio Monte Carlo'ya yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü! Bordeaux'da forma giyebilmek için cebinden harcama yaptığını itiraf eden Carroll, hayranlarını şaşkına çevirdi.

2011 yılında 41 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle Newcastle'dan Liverpool'a transfer olan Carroll, şimdi ise Fransız ekibi Bordeaux'nun formasını giyiyor. Şu anki maaşı sadece 3 bin 500 Euro! Carroll, bu durumu şöyle dile getirdi: “Bordeaux'da oynamak benim için cepten harcamaya mal oluyor ama kariyerimde hiçbir zaman derdim para olmadı. Sadece futbol oynamaktan mutluyum. Bu kulübün tarihinin bir parçası olmak istiyorum.”

Fransa 3. Ligi'nde Hedefler Büyüyor!​

Bordeaux, Fransa 3. Ligi'nde (Championnat National) mücadele ederken Andy Carroll, ligin önemini sorguluyor. “Oynadığınız ligin seviyesinin önemi yok. Fransız futbolunun büyük kulüplerinden birinde forma giyiyorum. Umarım bu sezon takımı hedeflerine ulaştırabiliriz.” sözleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Carroll'un Bordeaux'da bulunduğu şehirdeki pub sayısını da es geçmedi! “Şehre ilk geldiğimde etrafıma baktığımda bir pub, kafamı çeviriyorum bir başka pub, her yer pub dolu. Ama henüz birine bile gitme fırsatım olmadı. Keyfini çıkaracağım,” diyerek eğlenceli bir tespit yaptı.

Yıldız Futbolcu İstatistikleriyle Dikkat Çekiyor!​

35 yaşındaki futbolcu, Bordeaux için sadece 1 kez sahaya çıktı ama bu maçta 2 gol atarak kendine olan güvenini bir kez daha kanıtladı! Liverpool'da forma giydiği dönemde 58 maçta 11 gol ve 6 asist, Newcastle United'da ise 134 maçta 34 gol ve 26 asist katkısı sağladı.

Geri