Belek Turizm Merkezi'nde Cumhuriyet Coşkusu: Antalya Golf Kulübü'nde 100. Yıl Turnuvası Başladı

• Konbuyu başlatan StaruM
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 200
StaruM Çevrimdışı

StaruM

Süper Moderatör
Süper Moderatör
22 Eki 2023
448
Belek Turizm Merkezi'nde bulunan Antalya Golf Kulübü, Türkiye'nin Cumhuriyet'in 100. yılını kutladığı özel bir golf turnuvasına ev sahipliği yapıyor. Bu prestijli turnuvada, 20 kulüpten gelen 100'ün üzerinde golfçü mücadele ediyor. Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, federasyon yönetim kurulu üyeleri ve bir dizi iş insanı ve turizmci, bu özel etkinliğe katıldılar.

İki günlük turnuvada sporcular, 36 çukurda dereceye girmek için kıyasıya bir mücadele sergileyecekler. Belek'in ünlü golf sahasında gerçekleşen bu etkinlik, Türk golfünün gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor.

Türkiye Golf Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Recep Turan, etkinlik öncesinde şunları söyledi: "Yüzüncü yılını yaşadığımız Cumhuriyetimizin halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Çocuklarımız ve geleceğimiz için nice yüz yıllara diyorum."

İş insanı Erdem Kramer ise, "Her şeyden önce Atamızın bize emanet ettiği ve yarattığı bu müthiş Cumhuriyeti, Golf Federasyonumuz da taçlandırdı. Biz golfçüler müthiş bir gün yaşıyoruz. Federasyonumuza teşekkür ediyoruz," şeklinde konuştu.

Turizmci Cahit Şahin de, "Cumhuriyet bizler için çok değerli. 100. yılda bu etkinliğin düzenlenmesi, Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına burada olmak bizim için çok mutluluk. Bu turnuva için federasyona çok teşekkür ederim," dedi.

Turnuva öncesinde golfçüler, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okundu. Golfçüler, kırmızı ve beyaz renkli kıyafetlerle sahaya çıkarken, golf sahası da Türk bayrağı ve Atatürk posterleriyle süslendi.

Bu özel golf turnuvası, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu spor ve rekabetle bir araya getirirken, Türk golfünün geleceğine parlak bir ışık tutuyor.

Geri