Ben Simmons'dan Heyecan Verici Gelişmeler!

• Konbuyu başlatan StaruM
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 18
StaruM Çevrimdışı

StaruM

Süper Moderatör
Süper Moderatör
22 Eki 2023
427
Brooklyn Nets genel menajeri Sean Marks, basketbolseverleri heyecanlandıracak bir haberi duyurdu: Ben Simmons, sırt ameliyatından tamamen iyileşti ve antrenman kampına katılmaya hazır!

Geçtiğimiz sezon, alt sırtındaki sinir sıkışması nedeniyle büyük zorluklar yaşayan Simmons, bu süre zarfında birçok maçı kaçırdı. Ancak şimdi, mikroskobik kısmi disk ektomisi sonrası toparlanan yıldız oyuncu, yeniden sahalara dönme arzusuyla dolup taşıyor.

Marks, Simmons'ın son durumu hakkında şu şekilde bilgi verdi: "Simmons, antrenman kampında takıma katılmak için hazır durumda." Bu açıklama, hayranları ve basketbol dünyası için büyük bir umut ışığı oldu!

Ocak ayında sezon başlangıcını yapan 28 yaşındaki oyuncu, sakatlık nedeniyle uzun bir süre kenarda kalmak zorunda kalmıştı. Sadece 15 maçta forma giymiş olan Simmons, bu maçlarda ortalama 23,9 dakika sahada kalıp 6,1 sayı, 7,9 ribaund ve 5,7 asist istatistikleriyle mücadele etmişti. Ancak şimdi, tüm bu zorlukları geride bırakarak yeniden sahalara dönmeye hazırlanıyor!

Basketbolseverler, Ben Simmons'ın dönüşü ile ilgili heyecanlarını paylaşmak için sabırsızlanıyor! Bu sezon neler göreceğiz? Simmons, eski günlerine geri dönecek mi?

Geri