Eczacıbaşı Dynavit Voleybol Takımı'nda Heyecan Dolu Anlar!

• Konbuyu başlatan StaruM
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 78
StaruM Çevrimdışı

StaruM

Süper Moderatör
Süper Moderatör
22 Eki 2023
427
Geçtiğimiz günlerde Eczacıbaşı Dynavit Voleybol Takımı, yeni forma tanıtımı ve sponsorluk anlaşması ile tüm dikkatleri üzerine çekti! Bu özel lansman, voleybol tutkunları için büyük bir heyecan kaynağı oldu. Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, bu heyecan verici anları İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine anlattı.

Yeni formaların şıklığı ve güzelliği hakkında konuşan Akbaş, "Ben turuncuyu çok beğendim!" diyerek duyduğu heyecanı dile getirdi. Sezonun yaklaşmasıyla birlikte, takımlarının çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Akbaş, "Sayılı günler kaldı. Hala birkaç eksiğimiz var ama her takım gibi bu süreci aşmaya çalışıyoruz," dedi.

Taraftarlarımızı yeni salonumuza bekliyoruz! Daha önce daha küçük salonlarda mücadele ettiklerini hatırlatan Akbaş, büyük salonun oluşturacağı baskının takımı daha da güçlendireceğini vurguladı. "İyi bir süreç olsun, yeni formalarımızla güzel bir sezon geçirmek istiyoruz," şeklinde konuştu.

Hedefler Yüksek, İddialar Güçlü!​

Yeni sezona dair hedeflerini de paylaşan Ferhat Akbaş, Eczacıbaşı Spor Kulübü'nün rakip kim olursa olsun, kupa ne olursa olsun, sahaya kazanmak için çıktığını ifade etti. "Önümüzde Şampiyonlar Ligi, Türkiye Ligi, Süper Kupa ve Türkiye Kupası olmak üzere dört kupa var. Bu kupaların hepsini kazanmak için sahaya çıkacağız!" dedi.

Akbaş, "Ben iyi bir sezon olacağını düşünüyorum. Takımımızın daha fazla kuvvetlendiği kesin. Ancak her takım gibi sezon başında biraz süreye ihtiyacımız olacak. Çalışmalarımızı bu doğrultuda hızla ilerletiyoruz," diyerek, tüm voleybolseverleri heyecanlandırdı.

Yeni sezon, yeni hedefler ve yeni zaferlerle dolu bir dönemin kapılarını aralıyor! Eczacıbaşı Dynavit Voleybol Takımı'nın bu sezon neler yapacağını merakla bekliyoruz!

Geri