- 22 Eki 2023
- 448
Beşiktaş'ın Antalyaspor'a 3-2 yenildiği maçın devre arasında oyundan çıkarılan Eric Bailly, teknik sorumlu Burak Yılmaz'ın kendisini oyundan almasının ardından bir açıklama yaptı. İşte yaşanan gelişmeler:
Beşiktaş'ın Antalyaspor'a karşı oynadığı karşılaşmanın devre arasında siyah-beyazlılarda Eric Bailly oyundan çıkarılmıştı. Maç sonunda Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, deneyimli stoperin maç içinde yaptıkları nedeniyle oyundan aldığını açıkladı.
Bailly, gece yarısı yaptığı açıklamada, "Rekabetçi olma isteği, bizi daha başarılı olmaya itiyor ve bizim de isteğimiz bu. Hepimiz kazanmak istiyoruz. Hatamdan dolayı teknik direktör, takım arkadaşlarım ve Beşiktaş ailesinden özür dilerim. Ayağa kalkalım ve bir sonraki maça odaklanalım." ifadelerini kullandı. Eric Bailly'nin bu açıklaması, takım içindeki rekabetçi ruhu ve sorumluluk bilincini vurguluyor.
Burak Yılmaz ise karşılaşma sonunda yaptığı açıklamada, "Eric Bailly ile ilgili bir sıkıntı yaşandı devre arasında. O yüzden çıkardım. Sakatlık durumu yok. Yakışıksız bir hareketten dolayı oyundan aldım. Tayfur, Türk yabancı diye ayırmam. Benim oyuncumun yakasını çekemezsin ve bunu devam ettiremezsin. Ben böyle bir adamım. Ben teknik direktörlüğe devam edeceksem de böyle devam edeceğim." şeklinde konuşmuştu.