Galatasaray, Dünya Yıldızı Victor Osimhen: "Galatasaray Taraftarı İnanılmaz"

• Konbuyu başlatan StaruM
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 11
StaruM Çevrimdışı

StaruM

Süper Moderatör
Süper Moderatör
22 Eki 2023
331
Sarı-Kırmızılı takımın bomba transferiyle ilgili heyecan verici detaylar ortaya çıktı! Napoli'den kiralanan Nijeryalı golcü Victor Osimhen'in Galatasaray'a transferi futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı. Üstelik bu transfer için hiçbir ücret ödenmeyecek!

Osimhen'in 6 milyon Euro'yu aşkın kazancıyla Galatasaray'a gelmesi, taraftarları heyecanlandırdı. Futbolcu, GSTV'ye yaptığı açıklamada, Galatasaray'a gelme kararının kolay olduğunu ve taraftarın muhteşemliğinden etkilendiğini belirtti. Ayrıca, takım arkadaşı Onyekuru'nun olumlu tavsiyeleri de transferde etkili oldu.

"Galatasaray'ın benim için aile gibi hissettiren ve büyük bir kulüp olduğunu biliyordum. Taraftarları inanılmazdı. Onyekuru da bana her şeyi anlattı. Havalimanında karşılanmam beni çok mutlu etti. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. İlk maçımı sabırsızlıkla bekliyorum. Bu projeye heyecanlıyım!"

Transferinde Dries Mertens'in desteğinin önemli olduğunu vurgulayan Osimhen, Mertens'in kendisine ağabey gibi yaklaştığını ve Galatasaray maçlarını takip ettiğini belirtti. Dursun Özbek ise transferle ilgili memnuniyetini dile getirerek, Victor Osimhen'in Galatasaray'a büyük katkı sağlayacağına inandığını ifade etti.

Galatasaray taraftarları ve futbolseverler, Osimhen'in formayı giyeceği ilk maçı heyecanla bekliyor. Bu transferin, takıma büyük bir ivme kazandıracağı kesin gibi görünüyor!

Geri