Galatasaray, Victor Nelsson İle Yollarını Ayırmaya Hazırlanıyor: Avrupa'dan İlgi Alıyor

• Konbuyu başlatan StaruM
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 99
StaruM Çevrimdışı

StaruM

Süper Moderatör
Süper Moderatör
22 Eki 2023
331
victor-nelsson.jpg

Galatasaray, Davinson Sanchez transferi sonrası forma şansı bulmakta zorlanan Danimarkalı stoper Victor Nelsson ile yollarını ayırmayı düşünüyor. Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla Süper Lig şampiyonluğuna büyük katkı sağlayan Nelsson, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin radarına girmişti.

Danimarkalı futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki Manchester United maçının 11'inde yer almadığı için duyduğu rahatsızlığı ifade ederek, "Orada oynamadığım için çok sinirlendim ve hayal kırıklığına uğradım, ardından 3 maçtır yedek kulübesinde oturuyorum. Aslında bunun son derece tuhaf olduğunu da düşünüyorum. Siz bu duruma dışarıdan bakıyorsunuz, ben ise içindeyim ve belki de en öfkeli ve tükenmiş olan benim" şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın sözleşmesini uzatma teklifini reddeden Nelsson, "Uzatmamız gerektiği yönünde konuşmalar oldu. Ancak sözleşmemi yenilemeyeceğimi kendilerine bildirdim. Sözleşmemin bitmesine 3 yıl kaldı ve 1 yıl daha uzatılabileceğimi düşünmüyorum" açıklamasını yaptı.

Yedek kalmaktan hoşlanmadığını vurgulayan Victor Nelsson, "Eğer oynamıyorsam ne yapacağım? Futbol oynamak için İstanbul'da yaşıyorum, eğer oynamazsam başka bir yer bulmak zorunda kalacağım. Yedek kulübesinde oturmayı sevmiyorum" dedi. Nelsson, sezon başında İspanya La Liga takımlarından Sevilla'ya transferinin gündeme geldiğini ancak gerçekleşmediğini belirterek, Galatasaray'da oynamaktan mutluluk duyduğunu ve artık 11'e geri dönmek istediğini ifade etti.

Galatasaray yönetimi, ara transfer döneminde Victor Nelsson için gelen teklifleri değerlendireceği öğrenildi. 25 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 19 milyon Euro olarak belirtiliyor. Galatasaray, Nelsson'un geleceği konusunda nasıl bir yol izleyeceği konusunda dikkatle karar verecektir.

Geri