- 22 Eki 2023
- 36
Galatasaray, yaz transfer döneminde gözünü bu kez Serie A’nın yıldız ismine çevirdi. Sarı-kırmızılı yönetim, Napoli forması giyen Victor Osimhen için sürpriz bir hamle yaptı. Kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Galatasaray, Nijeryalı golcüye “İstanbul’a gel, seni burada ağırlayalım ve yüz yüze konuşalım” mesajını iletti.
Bu çağrı, transfer görüşmelerinin sadece menajerler aracılığıyla değil, doğrudan oyuncuyla birebir bir temas kurularak ilerlemesi yönünde atılmış stratejik bir adım olarak değerlendiriliyor. Galatasaray’ın bu teklifi, Osimhen’e olan ilgisinin ciddiyetini net biçimde ortaya koyuyor.
Bu hamle sadece bir transfer adımı değil, aynı zamanda kulübün yıldız transferlere ne kadar hazır olduğunu da gösteriyor. Yüz yüze görüşme önerisiyle hem oyuncuya güven vermek hem de diğer Avrupa kulüplerine karşı bir adım öne geçmek amaçlanıyor.
Bu çağrı, transfer görüşmelerinin sadece menajerler aracılığıyla değil, doğrudan oyuncuyla birebir bir temas kurularak ilerlemesi yönünde atılmış stratejik bir adım olarak değerlendiriliyor. Galatasaray’ın bu teklifi, Osimhen’e olan ilgisinin ciddiyetini net biçimde ortaya koyuyor.
Galatasaray'ın planı: Samimiyeti sahaya taşımak
Victor Osimhen şu an tatilde olsa da Galatasaray yönetimi, görüşmeleri zamana yaymak yerine doğrudan ilerlemek istiyor. Oyuncuya iletilen davet, transfer masasının İstanbul’da kurulmasını hedefliyor. Galatasaray’ın, oyuncunun yüz yüze görüşmede ikna edilme ihtimalini daha güçlü bulduğu belirtiliyor.Bu hamle sadece bir transfer adımı değil, aynı zamanda kulübün yıldız transferlere ne kadar hazır olduğunu da gösteriyor. Yüz yüze görüşme önerisiyle hem oyuncuya güven vermek hem de diğer Avrupa kulüplerine karşı bir adım öne geçmek amaçlanıyor.