Galatasaray'ın Transfer Harekatında Flaş Gelişme! Cem Uzandan Uyarı Geldi

• Konbuyu başlatan StaruM
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 43
StaruM Çevrimdışı

StaruM

Süper Moderatör
Süper Moderatör
22 Eki 2023
448
Galatasaray, dün akşam Adana Demirspor'u 5-1 mağlup ederek büyük bir zafer elde etti. Bu galibiyetin hemen ardından transfer harekatı da hız kesmeden devam ediyor.

Galatasaray’ın transfer listesinde bulunan 25 yaşındaki sol bek Ismail Jacobs için heyecan dolu bir gelişme yaşandı! Jacobs, bugün İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçecek ve taraftarlar heyecanla beklemeye başladı.

Ancak, işler beklenmedik bir hal aldı! Fransa'da yaşayan siyasetçi, iş insanı ve Galatasaray üyesi Cem Uzan, Jakobs'un İstanbul'a gelmesinden saatler önce flaş bir iddiayı ortaya attı.

Uzan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: "Galatasaray'ın yeni transferi Ismael Jakobs şu an Monaco'da Sass Cafe'de kafa çekiyor. Bu adamı nasıl alırsınız? Şaka mı bu?" ifadelerini kullandı. Olayın boyutları gittikçe ilginçleşiyor!

Ardından, Şansal Büyüka'nın oğlu Hazar Büyüka'dan gelen paylaşım ise dikkat çekiciydi.

"Cem Uzan'ın Ismail Jacobs haberi ve çıkan iddialar doğru. Bizzat Monaco'dan doğrulattım. Monaco teknik direktörü Clement, Jacobs'u gece hayatı ve alkol problemi nedeniyle kadro dışı bırakıyor. Ben uyarılarımı 20 gündür yapıyorum, umarım yönetim dikkat eder."

Geri