Galatasaray'ın Young Boys ile Rövanş Maçı Öncesi Motivasyon Mesajı

• Konbuyu başlatan StaruM
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 52
StaruM Çevrimdışı

StaruM

Süper Moderatör
Süper Moderatör
22 Eki 2023
448
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Galatasaray, deplasmanda Young Boys'a 3-2 mağlup oldu. Ancak bu, asla pes etme zamanı değil!

Karşılaşmadan bir gün sonra, takımın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak taraftarlarına seslendi:

“İstemediğimiz bir skorla döndük. Ancak, dünyanın her yerinde olduğu gibi İsviçre’de de bizleri yalnız bırakmayan destekçilerimize teşekkür ederiz. Onlara bir galibiyet yaşatamadığımız için üzgünüm.”

Kerem, heyecan verici bir şekilde devam ediyor:

“Salı gününe kadar tek konsantrasyonumuz, Young Boys ile oynayacağımız rövanş maçı. Galatasaray’daki misyonumun farkındayım ve her zaman bu büyük kulübün bir parçası olarak yaşıyorum.”

“Kulübümü ve taraftarlarımızı çok seviyorum; Galatasaray için oynamanın ayrıcalığını biliyorum.”

Kerem, kaptanlık görevini en iyi şekilde yapmaya çabaladığını vurgularken, “Kolumda kaptanlık bandı olmasa da, yine de Galatasaray için her yere gideceğim.” dedi.

“Galatasaray’a ve taraftarına karşı sorumluluklarımı biliyorum. Aynı duruşla, alınan karara saygı göstereceğim.”

“Salı gününe kadar Young Boys maçının devre arasındayız; kafamızı kaldırmalıyız! Hedefimize odaklanalım.”

“İstanbul’da büyük desteğinizle oluşacak harika atmosferde bir kişi fazla oynayacağımızı biliyoruz. Biz de Galatasaray’ı ait olduğu yere taşımak için her şeyi vereceğiz. Ve umarım hep birlikte başaracağız!”

Bu mesaj, Galatasaray taraftarını motive edecek ve takımın şampiyonluk hedefini destekleyecek bir çağrı niteliğinde. Şimdi tüm gözler, rövanş maçına çevrildi!

Geri