Mauro Icardi'nin Eşi Wanda Nara, Lösemi Teşhisiyle Mücadele Ediyor

• Konbuyu başlatan StaruM
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 81
StaruM Çevrimdışı

StaruM

Süper Moderatör
Süper Moderatör
22 Eki 2023
331
wanda.jpg

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, son zamanlarda gizli tutulan bir hastalıkla başa çıktığını açıkladı. Arjantinli model ve menajer, İspanyol Hola dergisine verdiği bir röportajda lösemi teşhisi aldığını doğruladı.

Wanda Nara, hastalığıyla ilgili olarak, "Ben lösemiyim. İlk başlarda 'Bende bir şey var' diyordum, sonra ona hastalık demeyi başardım. Şimdi de adını koydum." dedi. Bu açıklamayla birlikte Nara, hastalıkla açıkça yüzleştiğini ve adını koymak suretiyle mücadele ettiğini ifade etti.

Lösemi teşhisi hakkındaki ilk bilgiler, Arjantinli gazeteci Jorge Lanata tarafından ortaya atılmıştı. Wanda Nara, bu konuda da açıklamalarda bulundu ve hastalığıyla ilgili düzenli olarak Fundaleu Hastanesi'nden Dr. Miguel Pavlovsky'nin gönderdiği test sonuçlarını aldığını ve hastalığın seyrine göre uyarlanmış bir tedavi gördüğünü belirtti.

Ayrıca, Lanata'nın hastalık hakkındaki bilgilere ulaştıktan sonra paylaşmasını doğru bulduğunu ifade eden Nara, gazetecinin profesyonel görevini yerine getirdiğini ve bilginin kamuya açıklanmasının gerektiğini kabul etti. Wanda Nara'nın bu açıklamaları, hem kendi mücadelesini hem de lösemiye karşı farkındalık oluşturmayı amaçlamaktadır.

Wanda Nara'nın hastalıkla mücadelesi, Galatasaray camiası ve spor dünyasının geniş kesimleri tarafından destek ve saygıyla karşılanmıştır.

Geri