TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Türk Futboluna Yönelik Önemli Açıklamalar

• Konbuyu başlatan StaruM
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 159
StaruM Çevrimdışı

StaruM

Süper Moderatör
Süper Moderatör
22 Eki 2023
448
Mehmet Büyükekşi.jpg

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, basın toplantısında Türk futboluna dair önemli açıklamalarda bulundu. İşte Büyükekşi'nin toplantıda yaptığı önemli açıklamalar:

• "29 Ekim’de Cumhuriyetimiz'in 100. yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşadık. Federasyonumuzun 100. kuruluş yıldönümü olan 2023, hem 100 yıllık hizmetlerin ve emeklerin sembolü hem de 'futbolun yeni 100 yılı' vizyonumuzun başlangıcı."
  • "TFF olarak yüzde yüz adil, yüzde yüz şeffaf, yüzde yüz tarafsız bir yönetim anlayışını yineliyoruz. Türk futbolunun sorunlarına kalıcı çözümler üretebilmek için yoğun bir mesai içerisindeyiz."
  • "Son zamanlarda, eleştirilerin uslübü ve odağı değişti, ve eleştiriler problemlere odaklı olmaktan çok, dedikodulara ve federasyona yönelik oldu. Bu nedenle şeffaf, sorumlu ve açık bir iletişim anlayışıyla her 15 günde bir basın toplantısı yapacağız."
  • "Türk futbolunun marka değerini artırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türk futbolunun değerini düşüren kaos ortamının kimseye faydası yok. Bu konuda strateji plan çalışmalarımızda da gündeme gelen bir adım atacağız."
  • "Hakem atamaları konusunda da devrim niteliğinde bir adım atıyoruz. Kulüplerimizin de süreçlerin önemli bir parçası olacağı MHK'da yeni bir yapılanma sürecini başlatıyoruz."
  • "Milli Takımımız EURO 2024'e gitmeyi garantiledi ve tarihimizde ilk defa gruptan lider çıkma şansımız var. Ayrıca Dünya Kupası hasretimize son vermek istiyoruz."
  • "Kadın Milli Takımımızın başarısı ve Uluslar B Ligi'ne yükselmesi sevindirici. EURO2032 için ev sahipliği alma hakkını kazanmak da büyük bir moral kaynağı oldu."
  • "Yakın zamanda hayata geçireceğimiz yarı otomatik ofsayt sistemi ile teknolojiye yatırım yapmaya devam ediyoruz. Hakemlerin performansını da hassasiyetle takip ediyoruz."

Geri